Wednesday, August 3, 2011

Aku da jadi hero tamil

HAI KAWAN :P ngee...
hari ni hari ni puasa ke 3 kan?kan kan?EHEHE.harini best nok.semalam bosan.harini pegi sekolah best lah jugak walaupn ade sikit sikit bosan.nak taw ape yang best?tadi lepas rehat,waktu perdagangan.biase lah,yang masuk cikgu prac nama dye Azizul chubby.HAHA..chubby tu name tambahan jerla.pasal pipi dye tembam macam zikri.AHAHA.cute lah bak kate surry.ckgu yang lemah lembut.kalau budak budak majal dye picit bahu atau leher.errrr terasa geli geman.nak muntah pn ada.krem sekejap bahu menahan kalau dye picit.HAHA.macam ni,lepas dye dah terangkan semua,dye duduk relax.biase time time mcm ni lah aku mengacau orang.kehkeh.kali ni mangse aku dak lavinnya.anak jati keling paria.HAHA.mule mule mcm ni,aku pnggil dye LALA SHAN..aku pusing pusing kan leher aku ikot leher dengan puntal lidah keling.HAHA.dye gelak.lepas tu aku lawan kutuk dengan dye,kutuk punye kutuk,sampai aku dah bosan aku kutuk dye bahase tamil yang aku reka.AHAHA.dorang dah trgelak dah.lepas tu dah bosan lagi,aku nyanyi lagu raya dalam bahasa keling.satu hari di hari raya.aku tanye lirik dekat dak yap 1 per 1.dengan bantuan amin a.k.a mat sejuk dapat juga lirik sampai chorus.HAHA..dak yap iye ye tulis lirik pasal dye kate aku boleh sebut bahase keling dengan betol.sebelum aku nynyi lagu tu,aku suruh dak black try dulu.AHAHAHA.muke da ade gaye.tapi nyanyi tak masuk.then dorang seboleh boleh suruh aku nyanyi.aku pn nyanyi laa.dengan gaya gaya sekali.sumontho narem pagel tah ape segala bagai.HAHA.dorang gelak macam orang gila.trmasuk lah keling dua orang tu.memekak kelas.HAHA.lepas lagu tu,lagu raya yang lain pulak.macam biase dak yap translate kan lagi.HAHA.aku nynyi lagi.HAHA..hmpir separuh kelas trgelak.dak lavinnya gelak sampai nak terrputih kulit dye.AHAHA.tapi tak jadi jadi jgk putihnye.lepas tu ckgu dah dtg habis lah sume gelak gelak.hee..esok dorang ade plan lagi nak bg aku lagu baru lirik tamil.HAHA.sekarang aku dah jadi artis taw.HERO TAMIL.HAHA..btw,aku happy sebab dapat buat kwn kwn aku ketawa.nak nak bulan puasa ni,mmg mengantuk.jadi tak salah kalau aku cuba untuk buat dorang gelak.sampai kering tekak aku tadi :P