Wednesday, August 17, 2011

i think so

harini 17/8/2011.kejap dah bulan lapan.harini dah sebulan harijadi aku.ada faham?aku pun tak faham.kejap betol mase bergerak..oh yeah,sejak aku putus tahun lepas dengan kekasih tahi idong masin aku tu,aku ade tulis kat blog ni,pasal target aku.tak silap aku,aku ade tulis pasal nak single untuk setahun.hihi..aku tulis bulan 10 tahun lepas.cube kome kighe?da bape lame da ye?HAHA..lagi due bulan ye target aku dah nak tercapai.

sekarang ni aku rase macam aku baru nak kenal erti segala bagai..macam erti sayang,erti hidup,erti nak menghargai,macam macam lagi lah.blah blah blah..aku rase sekarang ni lah baru betol betol aku capai tahap matang.fikiran pun dah lain.sebelum ni aku tak pernah faham.ape tu semua.dulu baru nak belajar dan ada lagi sifat kanak kanak.

sekarang,separuh dari ape yang aku nak dah tercapai,moto,lesen,bebas.banyak yang aku dah dapat..tapi biase lah,aku manusie biase.manusie yang tak pernah puas ape yang ada.dah ade moto,nak beli coverset baru lah,sportrim lah,ape lah segala bagai.tapi sen takde.HAHA..ape yang aku harapkan lepas ni untuk beli barang barang yang buatkan hati aku puas,aku nak kerja untuk cuti akhir tahun ni..aku taknak menyusahkan lagi mak bpak aku,sekali sekala takpelah.kalau dah melebih macam sebelum ni ape macam?kang akak abang rase tersisih.

aku tak harapkan pape untuk tahun ni.just aku harap tahun ni lebih bermakne dari tahun tahun yang sebelum ni.eh eh tapi aku ade jugak nak harap.harapkan rezeki banyak.pasal nak tuka coverset.hihi.ada lagi aku harapkan,tahun ni ada kehadiran seseorang yang selalu buat aku fikir 2-3 kali bile nak buat something,cakap dye,aku selalu terbuai.aku pn tak taw lah.keistimewaan dye aku nampak.tapi tak boleh nak menjelaskan..biarlah kehadiran dye buat selamanye.bukan terhenti atau terputus kat mana mana.