Saturday, August 20, 2011

Joyful Saturday

harini hari sabtu.syamer,net,echam,amar keluar dengan aku pegi shopping baju raye dekat mp.HAHA..gerak pukol 2..mcm mcm lah itu ini pukol 3 lebih baru sampai.bawak moto bagai nak gila pasal nak kejar mase.handle moto bapak aku bergoyang bile turun jmbatan.cuak gila.naseb baik tak supomen tadi atas jmbatan.HAHA.nasib tak baik,mase onthway ujan dah start turun.lebat pulak tu,smpai kat tmpt parking moto,mule mule aku taknak letak helmet aku dekat orang tu walaupn bayar 50 sen psal dye pakai lekat je salotep takot nnti tak boleh bukak lak kat visor.lebih rela kena bayar singgit letak dalam locker.tapi harini syiling 50 sen lak tak bawak.tanye dekat orang yang tukang jage tu boleh tuka tak 50 sen sekeping dye kate takde.nampk beno nipunye~kau nak suruh orang ltak helmet kat kau pandai lah kau..yang tukang smpan hlmet tu bisu.lagi sorang pelat.HAHAHA..dengan rokok kau bulan puase ni.mentang mentang kau bisu.cis.lepas settle tu sume,kteorng grak g brand outlet.tngok baju baju 3 50 tu,lepas tu pegi f.o.s.mula mula aku tak g beli dulu.nak ricky ricky dulu.dak tonet pn bile aku tak beli dye pn taknak.HAHA.dah puas usha usha harge,aku teringin nak beli baju lengan steng tu cop elmo.HAHA..last last aku dengan net beli same.tp colour lain.dah mmg plan nak baju same.HAHA.lepas tu dak echam pn nak beli jugak.kasikan.dah penat penat pusing,aku pegi beli kat brand outlet...beli baju same lagi dengan dak net.sebabkan 3 45,aku beli lah 3.HAHA.ada 1 baju tu same dengan dak net.hee..then mase nak balek,hujan lebat.nak taknak redah jerla nak balek punye pasal.,eh eh,bile hujan dah lebat taw taw jerlah rider taknak kena basah.HAHA.of corse main skill town.baper kali nak trgelincir td.HAHA.tp syukurlah selamat smpai.walaupun basah kena hujan,janji kiteorang happy..haishh.kat mana lah aku nak cari seluar smart smart ni.biase tiap tiap tahun mcm ni lah.susa betol nak cari.paling aku benci.tp aku nak cari jgk.hee..raye tahun ni sekadar biase biase je.syukur lah ada baju bape helai daripade takde kann. :(