Thursday, September 15, 2011

stupid story

ade lagi ke yang bace post aku ni?HAHA...lamaa dah tak menaip..busy dengan kerja,dengan kawan kawan..ni sekolah lagi ni,belum kerja full time nanti.entah ade mase nak layan kawan kawan ni ke tak tah.kalau mase dapat luangkan kat kawan kawan pn kurang,blog ni lagi laaaa jaohh :( time time sekolah ni boleh la aku luangkan mase dengan korang kawan,ammar,net,ari,paiz,paan,bijan,fendy,echam and 200000 others.HAHA.

harini berape hari bulan ek?15 kan?tadi aku tengah online..tetibe kawan lama aku IM.name dye itek..dye kwn baik dengan pmpn name n*n* tu..dye cakap esok brthday pmpn tu.dye nak aku balik?aku denga aku gelak bagai nak gilaaaaa.HAHAHA..lagi aku trgelak bile dye cakap,tolong la,aku tak boleh bile tngok kawan kawan aku sedih.bile dye nampak kau,dye ingat balik semua yang lepas.HAHAHAHA..puiiihhh laaa~sedar laaa pmpn.kau dah takde lagi dalam kamus hidup aku lagi.aku bagitaw kat itek,aku takkan jilat balik ape yg aku dah ludah..kau pn pnah cakap kat aku mcm tu kan pmpn?sekarang apesal kau cari aku balik..lancau laa kau sedih..

benda dah lepas setahun lebih kot.dah nak masok 2 tahun.time aku same dengan kau pun,bukan kau sayang aku.aku je yang bertepuk sebelah tangan..sanggup terima ape saje yang kau buat kat aku.sebelum couple,bukan main indah lagi kate kate kau...then dah putus,maki maki aku.cakap aku buat taik segala bagai?lepas tu takde mintak maaf,takde ape,ttbe kau nak kwn dengan aku balik?HAHA..sory laa..mati hidup balik pn,aku takkan nak contact kau walaupn sebagai kwn.aku bukan yang dulu..budak hingusan.HAHAHA.

kau maaf ke,kau sujud ke,kau melutut sekali pn,aku takkan terima kau.aku dah buang kau jaoh dari dalam diari hidup aku.aku harap kau takkan ganggu aku lagi.takkan ganggu kebahagiaan aku.jangan sesekali usik kebahagiaan aku.pantang maut sebelum ajal.puuuiihh..~nang botinang kui boti kui~

***

tak sabar tunggu sticker 24 MALACCA CLUB siap..semoga club ni semua tak mati bhaiii~