Sunday, October 9, 2011

For you capital S

eheeemm eheeemm.awak oh awak.sedar tak sedar dah 8 bulan sy kenal siapa awak.syukur pada allah sebab memberi sy peluang untuk mengenal insan seperti awak.sy tahu,terlalu banyak kekurangan sy.tapi awk sudi terima kekurangan yang sy ada untuk jd kawan awk.sy terharu bila baca blog awk yg awk tulis semua pasal sy.heeee aww aww.
 acctually,last year jugakk sy penah nmpk awk kat tapak perhimpunan.tapi time tu sy budak baru.heee.tak taw apa lg.ingat awk akak fom 5 ke.sebab muka nampak matured.rupa rupanya awak sebaya sy.sama jugak lah mcm kat dalam blog awk cter tu,sy tak sangka plakk tahun ni awk 1 kelas dngan sy.tapi syg,sekejap je.awk pilih SS.hee..tapi time 1 kelas dulu kita tak bertegurkan?eeeee malu nye sy kat budak comel ni..*cakap dalam hati time kena dduk kat bawah.HAHA.then lepas awk pindah kelas,ttbe boleh rapat pulak,lepas tu kite jadi rapat dan rapat.semakin hari dan semakin hari..bila dah hari hari msg,call,selalu jumpa,hati pn jadi semakin syg,bila dah syg,terlintas lah niat dihati untuk jaga awak..wakkk.sy janji.takkan tinggalkan awk selagi tuhan tu izinkan sy ada disisi awk selalu.ada mcm mcm lagi kisah sy dengan awk selama 8 bulan kita berkawan..sy simpan berjuta  memori bersama awk.biarlah sy cerita hanya serpihannya saje.yang selebihnya biarlah kita berdua je yang taw.heeee :)

*kenangan yang aku tak boleh lupakan
tengok wayang bersama dy..
karaoke bersama dy
suara dy buatkan aku cair..heeeee

for you capital S :')