Saturday, November 26, 2011

Hey guys.this is my girlfriend.i love you.i'm always love you.disini cerita aku untuk meluahkan segalanya.kat facebook tak boleh.this is private relationship.kita orang buat keputusan macam tu pn psal taknak budak sekolah tahu.yang tahu hanya kawan terdekat.tapi bila aku fikir fikir balik.lama lama orang taw jugak.ahah,biarlah.first,asal baju aku colar V?dah nak nampak longkang dah tu.HAHA.takpe takpe.aku laki.

Tadi aku pergi KLIA amik mak dengan ayah  baru balik haji.syukur lah.mereka selamat tanpa apa apa.tapi banyak lah aku dengar cerita.arab ni gatal nak mampus.orang turki pulak jahat macam berok.suka jalan tolak tolak.excited jugak lah aku dnga mak cerita.kesian mak.bkn mak je,jemaah lain pn sama.sabar jerlah mak.

bikin gua hangin mamat sial mana tah.tetiba maki sayang aku ni...aku lagi dah lah tengah panas dengan pakcik makcik aku,dengan abang aku.dengan sesat barat merayau kat KL tadi.lg jantan ni bikin hal.dah laa kacau sayang aku,lepas tu main block block.huk alohhhh.takdok telor agaknye.dah puas maki pmpn,lepas tu block.mcm betina lah lu jantan.eh goyang ke ape pondan tu?nak sound,sound lah aku.ni Fie nazs aku jd mangsa.ape kebende?nseb lah baik.psal sial tu pnye psal,aku jd hangin.sampai fie nazs pn kena marah dengan aku..hurmmmmm..hati panas.sorry baby.tak sengaja.i'm hot.bukan hot stuff.hot hati.bangang. -.-

apa apa pun aku harap dy dapat jaga diri pegi sepang.you're my everythings.<3 <3 bie cinta sayang....bie harap nama syg SYAFINAZ BT ABDUL RAZAK akan kekal kat hati bie sampai bila bila.